Kuřecí nudličky na badyánu s jasmínovou rýží - hotové jídlo, 50 dní trvanlivost
Způsob přípravy Před ohřátím odstraňte papírový obal a krycí fólii částečně odtrhněte nebo propíchejte. Doporučujeme přílohu ohřívat kratší dobu (2 min / 800 W) než hlavní jídlo (3-4 min / 800 W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte Trvanlivost 50 dní od data výroby Složení Kuřecí vývar 35 %, jasmínová rýže 25 %, kuřecí prsa 23 %, sójová omáčka 7 %, cukr 5 %, solamyl, olej, sůl, badyán, skořice, koriandr Nutriční údaje na 100 g výrobku KCal 171,18 / kJ 716,25 Bílkoviny 8,10 g, sacharidy 27,33 g, z toho cukry 4,83 g, tuky 2,58 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,35 g, sůl 1,83 g Alergeny Sója
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.