Kuřecí na víně s brambory ve slupce - hotové jídlo, 50 dní trvanlivost
Způsob přípravy Před ohřátím odstraňte papírový obal a krycí fólii částečně odtrhněte nebo propíchejte. Doporučujeme přílohu ohřívat kratší dobu (2 min / 800 W) než hlavní jídlo (3-4 min / 800 W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte Trvanlivost 50 dní od data výroby Složení Brambory 35 %, kuřecí vývar 20 %, kuřecí stehenní 20 %, zelenina pod svíčkovou 7 %, červené víno, cibule, sádlo, rajčatové pyré, hladká mouka, cukr, sůl, divoké koření, pepř, tymián Nutriční údaje na 100 g výrobku KCal 105,96 / kJ 443,36 Bílkoviny 5,46 g, sacharidy 10,60 g, z toho cukry 3,01 g, tuky 4,53 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,65 g, sůl 0,51 g Alergeny Mouka, celer
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.