Hovězí maso s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem - hotové jídlo
Způsob přípravy Před ohřátím odstraňte papírový obal a krycí fólii částečně odtrhněte nebo propíchejte. Doporučujeme přílohu ohřívat kratší dobu (2 min / 800 W) než hlavní jídlo (3-4 min / 800 W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte Trvanlivost 50 dní od data výroby Složení Houskový knedlík 25 %, hovězí vývar 21 %, hovězí ořech 14 %, mléko 10 %, smetana 8 %, cibule 7 %, cukr 6 %, hladká mouka, kopr, sádlo, ocet, máslo, sůl Nutriční údaje na 100 g výrobku KCal 154,25 / kJ 645,39 Bílkoviny 5,86 g, sacharidy 21,28 g, z toho cukry 7,13 g, tuky 5,04 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,57 g, sůl 0,52 g Alergeny Mouka, vejce, mléko
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.