Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík - hotové jídlo
Způsob přípravy Před ohřátím odstraňte papírový obal a krycí fólii částečně odtrhněte nebo propíchejte. Doporučujeme přílohu ohřívat kratší dobu (2 min / 800 W) než hlavní jídlo (3-4 min / 800 W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte Trvanlivost 50 dní od data výroby Složení Houskový knedlík (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, vejce, jedlá sůl kamenná)34%, vepřová plec 23%, zelenina pod svíčkovou, kyselá okurka, cukr, olej, smetana, šunka, cibule, ocet, mouka hladká, solamyl, jedlá sůl kamenná, slanina, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl kamenná, směs koření, kurkuma), divoké koření. Nutriční údaje na 100 g výrobku KCal 212,97 / kJ 882,79 Bílkoviny 9,88 g, Sacharidy 27,03 g, Z toho cukry 9,08 g, Tuky 11,81 g, Nasycené mastné kyseliny 4,69 g, Sůl 3,67 g Alergeny 1,3,5,6,7,9,10
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.